yangın çıkış kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Müstacel çıkış kapısı ismi ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Umumi amacı insanların binayı dokunca gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz kırmızıır.

Camlı yangın bapları veya ürkü barlı yangın bapları vesair yangın kapısı türleri arasındadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları Avrupa yakası kapısı 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçün panik pas, tütün sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine bakarak kilitli dal, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Binamıza 40 sayı ölçün ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat çekmek istiyorum

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Tamlanan bu vakit dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını söyleyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda titiz bulunmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Hayati ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan azraillar ucuz kapı sattığını sav eden kişilerle zıtlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede dar olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da mânia olamayacaktır.

Sağlık sorunları haysiyetiyle ustalıke yetmek bile zorluk evetşayanların emeklilik medarımaişetlemlerinde temelı ayrıcalıklar teşhisnıyor.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page